team_04

Teambuilding activiteiten:         

Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. Teambuilding wordt regelmatig georganiseerd door bedrijven en instellingen zoals scholen en sportteams.

Teambuilding kan verschillende soorten activiteiten omvatten, zowel mentaal (puzzels en vraagstukken) als fysiek (hindernisloop, sportactiviteiten enz). De voornaamste soorten opdrachten zijn:

  • opdrachten gericht op communicatie en het geven van feedback
  • problemen oplossen
  • hindernissen overwinnen
  • opdrachten waarbij planning belangrijk is.
  • opdrachten waarbij onderling vertrouwen vereist is.

De activiteit:

De nadruk van het programma ligt op het doen van team building opdrachten in de buitenlucht. Dit kan op locatie of we brengen u in beweging middels een puzzel/activiteiten tocht. De in het programma verwerkte samenwerkingsopdrachten worden steeds kort nabesproken. Mogelijke verbeterpunten kunnen zo worden meegenomen naar een volgende oefening en de praktijksituatie. Tijdens de samenwerkingsopdrachten staan niet de fysieke capaciteiten centraal, maar een optimale samenwerking zal uiteindelijk tot een verbetering in de uitvoering leiden. Ook is er de mogelijkheid om met een (bedrijfs) trainer het activiteiten programma samen te stellen.

De  teambuilding activiteiten worden aangeboden, 5 activiteiten per uur.

Deelnemers:
Teambuilding is geschikt voor groepen vanaf 4 personen.

Seizoen & Weer:
Teambuilding wordt gedurende het gehele jaar aangeboden.

Locaties:
De teambuildingsactiviteiten worden op verscheidene locaties op het eiland aangeboden. Afhankelijk aan de wensen van de groep worden de locaties bepaald.

In combinatie met een heerlijke Beach BBQ? Met onze pitmaster, voor een onvergetelijke dag.

Kledingadvies:
Voor deze activiteit raden we aan dat u gemakkelijk zittende kleding draagt welke vies mag worden. Stevige schoenen worden aanbevolen.

Wilt u team builden op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren? Neem dan contact met ons op!