post

 

Geniet tijdens de Outdoor Cooking Workshop van uw in de buitenlucht zelfgemaakte maaltijd

 Outdoor Cooking Diner of Lunch

Wilt u gezellig borrelen en eten. En zin om zelf een keer de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit programma ideaal voor u! Op een groot kampvuur in de buitenlucht met speciaal kookgerei, verse ingrediënten, heerlijke kruiden en specerijen gaat u zelf gerechten maken. Van soep tot salades, van stoofpotjes tot appeltaart. Zelf uw zalm vast spijkeren op een eiken plank, en op een open vuur roken.
Uw eigen kokkels, oesters zoeken? Deze zelf klaar maken boven een open vuur. Dat kan onder begeleiding van onze ervaren kok. Een reis over de Waddenzee.

De geur van pas gebakken brood. Belegd met oude kaas en tomaat, een genot. Zeker wanneer je het zojuist zelf gebakken hebt.

Alles onder leiding van een ervaren kok bereidt u de gerechten die u voorgelegd krijgt, en als alles klaar is wordt er heerlijk gesmuld onder het genot van een drankje.

Outdoor Cooking duurt ongeveer  4 uren, is mogelijk met  zoeken op het wad naar eetbare items.
Deze workshop is vanaf 6 pers.  Grote groep? In overleg.

Prijs op aanvraag.

Outdoor Cooking doen op Vlieland ? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes? Reserveren? Neem dan contact met ons op! Outdoor Cooking is alleen in de maanden Juni, Juli, Augustus, September.

Voorbeeld recepten

Apple crumble  dutch oven                                     Gebakken aardappels dutch oven

  img_286014196398011_08af440670_z                    

 

Kokkels zoeken                                                            Oesters Waddenzee

oesters