kanovaren

Branding Kajakken

Ga de strijd aan met de branding van de Noordzee tijdens deze spectaculaire activiteit branding kajakken. Peddel met krachtige slagen door de golfen om bijtijds om te kunnen keren en al surfend op de golf weer naar het strand te varen.

De activiteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit vermaakt u zich in de Vlielandse golven. Nadat u bent uitgerust met een wetsuit en zwemvest is het tijd voor de veiligheidsbriefing. Hierin leert de instructeur u over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken welke benodigd zijn voor het kajakken. Vervolgens stapt u zelf in de kajak om de theorie in praktijk te brengen op zee. Wees gerust, wij maken gebruik van sit-on-top kajaks. Dus mocht u omslaan dan kunt u gewoon in het water weer op de kajak klimmen. Deelnemers: Branding kajakken is in principe geschikt voor deelnemers van alle leeftijden, maar zeker als er grote golven staan is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen onder 12 jaar is het dus afhankelijk van de condities of branding raften mogelijk is. Vanaf 2 pers

Seizoen & Weer:
Branding kajakken worden aangeboden in de maanden april tot en met oktober. Weer beperking: Indien de combinatie van windkracht en golfhoogte
dusdanig is dat branding kajakken niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. In overleg is het ook mogelijk te kiezen voor een alternatieve activiteit wanneer de condities ontoereikend blijken te zijn.

Locaties:
Het branding kajakken kan worden aangeboden op de Noordzee bij de Vlieland outdoor strandtent.KOSTEN
€ 15.00 p.p.p.u.

Kledingadvies:
Voor deze activiteit is badkleding vereist. Voor wetsuits wordt gezorgd.

Horeca:
Dit is standaard niet inbegrepen, maar kunnen wij wel voor u verzorgen.

Veiligheid:

Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname. Deelnemers moeten in staat zijn om zelfstandig te kunnen zwemmen in zee.

Wilt u Branding kajakken op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren?

Neem dan contact met ons op: info@vlielandoutdoorcenter.nl