Spinnenweb

Het spinnenweb is een echte klassieker onder de teambuildingoefeningen. Hij vergt wat voorbereiding maar valt altijd in de smaak.

Je hangt tussen twee bomen een spinnenweb op dat bestaat uit verschillende vakken. Door goed samen te werken moet je team door het spinnenweb heen aan de andere kant terecht zien te komen zonder het web aan te raken. Elk vak in het web mag maar één keer gebruikt worden.

De deelnemers moeten 1 voor 1 door het web naar de andere kant. Hierbij mag het web niet worden aangeraakt.
Door te dobbelen met de dobbelsteen wordt bepaald welk gat de deelnemer moet gebruiken

De laagste vakken zijn nog vrij gemakkelijk, maar hoe kom je door het hoogste en kleinste vak heen zonder het web aan te raken?

Je kunt de moeilijkheidsgraad van deze oefening enigszins aanpassen aan je team. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken dat het web een paar keer aangeraakt mag worden, of dat de eerste drie deelnemers aan de andere kant van het web geholpen worden.

spinnenweb

  • De deelnemers moeten 1 voor 1 door het web naar de andere kant. Hierbij mag het web niet worden aangeraakt.
  • Door te dobbelen met de dobbelsteen wordt bepaald welk gat de deelnemer moet gebruiken
  • Wanneer er laag gegooid wordt moet de persoon door de hoge gaten. Om het veilig te laten verlopen heb je in ieder geval 2 personen aan beide kanten nodig die voorkomen dat de persoon valt. Wanneer er nog geen personen aan de andere kant staan mogen deze omlopen en na afloop weer terug aansluiten om zelf door het web te gaan.

Een heerlijke Beach BBQ? Met onze pitmaster, voor een onvergetelijke dag. Ook mogelijk in combinatie met activiteiten

Wilt u een iets actiefs doen op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren?

Neem dan contact met ons op: info@vlielandoutdoorcenter.nl