396225_173769582729284_1093362874_nBent u op zoek naar een echte eilandactiviteit? Overweeg dan eens de strijd aan te gaan met de golven van de Noordzee. Uitgerust met wetsuit, zwemvest en peddel gaat u in de raft te water voor de ultieme water beleving op Vlieland!

De activiteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit neemt onze instructeur u mee voor een spectaculaire sessie in de Vlielandse branding. Nadat u bent uitgerust met een wetsuit en zwemvest is het tijd voor de veiligheidsbriefing. Hierin leert de instructeur u over de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken welke benodigd zijn voor het raften. Vervolgens pakt u met uw gezelschap de raft op om de theorie in praktijk te brengen op zee. Peddel in de juiste slag, anders zet de eerste golf u zo weer terug op het strand! Spektakel gegarandeerd!

ONTVANGST
Fris of Water, koffie of thee.

 

Speelterrein Noordzee bij strandtent Vlieland outdoor center

 

KOSTEN

€ 17.50 p.p.p.u.

Deelnemers:

Branding Raften is in principe geschikt voor deelnemers van alle leeftijden, maar zeker als er grote golven staan is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen onder 12 jaar is het dus afhankelijk van de condities of branding raften mogelijk is. Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt een minimum van 6 deelnemers. Deelnemers moeten in staat zijn om zelfstandig te zwemmen in zee.

Seizoen & Weer:
Branding Raften worden aangeboden in de maanden april tot en met oktober. Weer beperking: Indien de combinatie van windkracht en golfhoogte dusdanig is dat branding raften niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. In overleg is het ook mogelijk te kiezen voor een alternatieve activiteit wanneer de condities ontoereikend blijken te zijn.

Locaties:
Het branding raften wordt aangeboden vanaf onze locatie op het strand ten westen van het Badhuys

Kledingadvies:
Voor deze activiteit is badkleding vereist. Voor wetsuits, helmen en reddingsvesten word gezorgd.

 

Wilt u branding raften op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren? Neem dan contact met ons op!