discgolf_02Maak kennis met het gezellige Disc Golf op een unieke locatie. Disc Golf is een frisbee-variant op het golf en wordt gespeeld op het strand, in de duinen of in het bos. Probeer binnen zo min mogelijk worpen uw frisbee te ‘putten’ en versla uw tegenstanders terwijl u heerlijk kunt genieten van de schitterende omgeving!

Tijdens onze 1 uur durende funclinic krijgt u van onze instructeurs uitleg over het spel met enkele tips en trucs. Na een korte instructie waarin u enkele werptechnieken krijgt aangereikt wordt er enkele momenten ingegooid. Vervolgens wordt u los gelaten op het voor u uitgezette parcours om binnen zo min mogelijk worpen te frisbee te putten. Wie in zo min mogelijk worpen het parcours weet af te leggen wordt gekroond tot winnaar en vergaard de eeuwige roem en bewondering van zijn of haar collega’s! Uw score word door u bijgehouden op een scorekaart.
 Kosten : €15.00,- per persoon. Duur 1 uur

Deelnemers:
Disc Golf is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Deelnemers die last hebben van hun rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt een minimum van 4 deelnemers.

Seizoen & Weer:
Disc Golf wordt het hele jaar door aangeboden.

Locaties:
Het Disc Golf wordt aangeboden op al onze strandlocaties en op verscheidene locaties rondom het dorp.

Kledingadvies:
Disc Golf is het prettigst indien u sportieve en gemakkelijk zittende kleding draagt. Houdt rekening met het seizoen, want op het strand kan het flink koud zijn.

Wilt u disc golfen op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren? Neem dan contact met ons op!