404573_173769652729277_1483361945_n

Wanneer u klaar bent voor wat actie op het strand dan is het power vliegeren de perfecte activiteit. Onze Nasa-wing vliegers en matrassen zorgen ervoor dat u zelf bij kleine windkrachten flink aan het werk wordt gezet om de vlieger te besturen. Van onze instructeurs leert u om te gaan met de vlieger om te voorkomen dat u (luid aangemoedigd door uw collega’s) op uw buik achter de vlieger aangaat!

De activiteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit leert u op een leuke en veilige manier om te gaan met een powervlieger. Na een uitvoerige instructie van onze ervaren instructeurs kunt u zelf de stuurlijnen in de hand nemen en een poging wagen de vlieger te besturen. In groepjes van 2,3 of 4 personen verspreid u zich vervolgens over de voor u klaargelegde vliegers en kunt u lekker uw gang gaan. De instructeur loopt rond en geeft u waar nodig tips en trucs over het verbeteren van uw vliegertechniek.

img_1205

ONTVANGST
Fris of Water

 

Speelterrein Vlielands strand

 

 

KOSTEN
€ 15.00 p.p. per uur

 

Deelnemers:
Power vliegeren is in principe geschikt voor deelnemers van alle leeftijden, maar zeker als er harde wind staat is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen onder 12 jaar is het dus afhankelijk van de condities of powervliegeren mogelijk is. Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt geen minimum van deelnemers.

 

Seizoen & Weer:
Power vliegeren wordt gedurende het gehele jaar aangeboden. Weerbeperking: Indien de wind dusdanig hard is dat power vliegeren niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. Bent u niet in staat de activiteit te verschuiven, dan vinden we wellicht in overleg een alternatieve activiteit.

Locaties:
Het power vliegeren kan worden aangeboden op het gehele Noordzee strand.

Kledingadvies:
Bij het power vliegeren raden wij u aan om sportieve of gemakkelijk zittende kleding te dragen welke een beetje vies mag worden. Daarnaast adviseren wij om stevige schoenen te dragen zodat u niet wegglijdt in het zand en zich goed schrap kunt zetten. Wanneer de zon schijnt is een zonnebril handig.

 

Wilt u power vliegeren op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren? Neem dan contact met ons op!