post

Bedrijfsuitje

We bieden het hele jaar door, alle activiteiten aan. Al onze activiteiten zijn te combineren om zo een aangepast programma samen te stellen.
Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Er zijn verschillende manieren om een bedrijfsuitje te vullen. Wij bieden diverse mogelijkheden om van uw bedrijfsuitje een succes te maken, een dag om nooit te vergeten. CONTACT

Aanpak                                                               

Vlieland outdoor center Evenementen helpt u graag bij het organiseren van uw bedrijfsuitje, vrijgezellen feest, relatiedag, familie feest of teambuilding. Met onze jarenlange ervaring en vele contacten op het eiland is er voor ieder wat wils. We denken graag met u mee, dragen ideeën aan en zoeken naar de mogelijkheden om uw event onvergetelijk te maken.

We zijn een full-service organisator en daarmee zijn wij het enige aanspreekpunt dat je nodig zult hebben. Laat de organisatie maar aan ons over.

Voor een compleet verzorgde dag bent u bij ons op het juiste adres. Ook de volledige organisatie van een meerdaags verblijf op Vlieland is bij ons in goede handen.

Als ervaren evenementenbureau kennen wij het klappen van de zweepspotimg-10-7382, als het om een van A tot Z verzorgd bedrijfsuitje gaat.
Reis, slaap accommodatie, Locaties, catering en entertainment.  Maak van uw bedrijfsuitje een memorabele belevenis!
Laat ons uw uitje regelen. Of u nu met 2 of 750 pers komt.
Ons team verzorgt uw verblijf van Harlingen tot Harlingen

Een uitdagende dag met uw collega’s, vrienden of familie? Wij hebben tal van activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje!

 

Het eerste contact vindt vaak plaats als u ons uw wensen en ideeën in in een email toestuurt. Wij denken daarna graag met u mee. Vervolgens zullen we een programma voor u samen te stellen op basis van het gesprek. Dit programma is voorzien van een duidelijk kostenoverzicht en natuurlijk bent u ook van harte welkom om alvast een voorproefje te nemen op ons mooie Vlieland. We laten u graag kennismaken met het eiland! Maar we kunnen natuurlijk ook bij U langskomen.

Zodra het programma vaststaat zullen we voor u aan de slag gaan en leggen we afspraken met onze toeleveranciers vast.

Op Vlieland wordt u altijd persoonlijk verwelkomd en begeleid. Op die manier weten wij zeker dat u niets tekort komt en dat het programma altijd direct kan worden aangepast aan veranderde omstandigheden. Voor ons is er immers niets zo fijn als dat u tevreden weer naar huis gaat en nog lang nageniet van u verblijf op Vlieland.

Als onafhankelijk organisator maken wij van uw bedrijfsuitje een succes!

Vlieland is daarbij hét decor van alle door ons georganiseerde evenementen! Wij zijn bekend met alle mogelijkheden
die het heerlijke eiland Vlieland biedt.

Wat is er bijvoorbeeld mooier dan gebruik te kunnen maken van wat de natuur ons te bieden heeft! Samen met een kenner oesters plukken en daarna bereiden en proeven. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje. Je kunt het allemaal ondervinden tijdens een wadexcursie.

Of wilt u samen met uw bedrijf gezellig borrelen en eten, maar zin om zelf een keer de handen uit de mouwen te steken?
Dan is dit programma ideaal voor u! Op outdoor-cookingeen groot kampvuur in de buitenlucht met speciaal kookgerei, verse ingrediënten, heerlijke kruiden en specerijen gaat u zelf gerechten maken. Van soep tot salades, van stoofpotjes tot appeltaart.
Uw eigen kokkels, oesters zoeken? Deze zelf klaar maken boven een open vuur. Dat kan onder begeleiding van onze ervaren kok.

Of kiest u tijdens uw bedrijfsuitje liever voor ontspannende sportieve activiteiten op het strand of in het duin van Vlieland?

Een tikkeltje serieuzer: kiest u voor teambuildingsactiviteiten in de bossen en de duinen van Vlieland om van jouw team het succesteam van het bedrijf te maken? Of wilt je liever op Vlieland vergaderen: ongestoord, ver van alle drukte en in alle rust!?

De programma’s van Vlieland Outdoor Center worden aangepast aan uw wensen én aan uw budget en zijn voor
iedereen te doen, jong of oud, getraind of ongetraind.

Vlieland Outdoor Center en zijn team verzorgen uw verblijf van Harlingen tot Harlingen.


 

Vlieland biedt een scala aan mogelijkheden om de zinnen te verzetten tijdens uw event of bedrijfsuitje. In nauw overleg stellen we samen met u het menu van deze onvergetelijke dag samen!

We maken een keuze uit -of een combinatie van- onder meer de volgende activiteiten: