BLOKARTEN

Zand, zee en wind, de ingrediënten voor DE strand sensatie!

In een Blokart rijdt je met een snelheid van 10 tot misschien wel 70 kilometer per uur over Vlielands mooiste stranden. De sport is voor iedereen toegankelijk, jong, oud, sportief of niet, angstig of vol lef! Opspattend zand en water tot achter je oren, verwilderd haar en gevoelige spieren, met het ultieme gevoel van vrijheid, is voor iedereen de garantie na uw Blokart avontuur! Een activiteit die sterk in populariteit toeneemt en super is om te doen.

De activiteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit leert u op een leuke en veilige manier om te gaan met een Blokart. Na een uitvoerige instructie van onze ervaren instructeurs kunt u zelf het stuur in de hand nemen en over de mooie stranden van Vlieland zeilen.

De kosten:
Blokarten kost bij ons € 32.50 per uur per karretje.

Deelname:
Vanaf 2 pers.

Horeca:
Dit is standaard niet inbegrepen, maar kunnen wij wel voor u verzorgen.

De locatie:
Het Blokarten word gedaan Bij onze strandtent op het Noordzeestrand. Links naast het Badhuys

img_2775Deelnemers:
Blokarten is geschikt voor deelnemers vanaf 40 kg , maar zeker als er harde wind staat is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen rond de 40 kg  is het dus afhankelijk van de condities of Blokarten mogelijk is. Vanaf 2 pers.
Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt geen minimum van deelnemers.

Seizoen & Weer:
Blokarten wordt gedurende het gehele jaar aangeboden. Weer beperking: Indien de wind dusdanig hard is dat Blokarten niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. Bent u niet in staat de activiteit te verschuiven, dan vinden we wellicht in overleg een alternatieve activiteit.

Kledingadvies:
Bij het Blokarten raden wij u aan om sportieve of gemakkelijk zittende kleding te dragen welke een beetje vies mag worden. Wel handig om een zonnebril mee te nemen, tegen het opspattend zand.

Annulering: Bij annulering door op de dag van de activiteit, zijn wij genoodzaakt om daar 100 % kosten voor in rekening te brengen.

Een heerlijke Beach BBQ? Met onze pitmaster, voor een onvergetelijke dag. Ook mogelijk in combinatie met activiteiten

Wilt u Blokarten op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren? Neem dan contact met ons op :
info@vlielandoutdoorcenter.nl
0651460152

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.