Een comfortabel centraal gelegen vakantiehuis

DE VLIER

De Vlier is een modern vrijstaand vakantiehuis, centraal gelegen op loopafstand van de veerboot en het centrum van Vlieland. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het wad en de veerboot. Alle voorzieningen in het dorp Oost-Vlieland zijn op loopafstand. Van 2 tot 9 personen. De Vlier ligt net buiten de drukke Dorpsstraat. Het huis ligt daardoor rustig, met de gezelligheid van de Dorpsstraat binnen handbereik!

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid

Hotel Zeezicht Vlieland

Hotel Zeezicht op Vlieland biedt u verschillende fantastische kamers met uitzicht over het dorp, de haven, de vuurtoren
en de altijd mooie Waddenzee. 41 comfortabele kamers van Hotel Zeezicht op het waddeneiland Vlieland zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een gratis Wifi verbinding.

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid

 

 

BUNGALOW VERHUUR ZEVENSTER

Het aanbod van Zevenster is groot. U kunt kiezen uit 28 vrijstaande vakantiehuizen die zeer van elkaar verschillen. 
Zo zijn er bij Zevenster ruime villa’s met rieten daken, open haarden en luxe voorzieningen, maar ook authentieke, 
eenvoudige optrekjes. Zodoende voelt iedereen zich snel welkom en thuis. Van 4 tot 12 pers.

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid

 

TIPISVLIELAND

Kamperen in een tipi!  Voor particulieren, bedrijven of scholen; een unieke verblijfplaats op een bijzondere locatie. Wij verhuren tipi’s op het eiland van rust en ruimte; Vlieland. Onze tipi’s zetten wij voor u op bij kampeerterrein de Lange Paal van Staatsbosbeheer. Deze camping ligt op 3,5 kilometer van het pittoreske dorpje Oost-Vlieland waar u met de boot aankomt.
Onze 10 tipi’ s zijn geschikt voor in totaal 60 tot 70 personen. Daarnaast beschikt het groepskampeerterrein over een volledig ingerichte kooktent met picknicktafels en bankjes. Deze is alleen te huur in het voorjaar, van april t/m juni.