1184957_221746841324301_1663735943_n

We bieden het hele jaar door alle activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Al onze activiteiten zijn te combineren om zo een aangepast programma samen te stellen, perfect voor uw bedrijfsuitjes! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Er zijn verschillende manieren om een bedrijfsuitje in te vullen. Wij bieden diverse mogelijkheden om van uw bedrijfsuitje een succes te maken, een dag om nooit te vergeten.

Als ervaren evenementenbureau kennen wij het klappen van de zweep als het om een van A tot Z verzorgd bedrijfsuitje gaat. Reis, slaap accommodatie, Locaties, catering en entertainment.  Maak van uw bedrijfsuitje een memorabele belevenis! Laat ons uw uitje regelen.

Een uitdagende dag met uw collega’s, vrienden of familie? Wij hebben tal van activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje!

 

Wilt u met uw bedrijf  iets actiefs doen op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren?

Neem dan contact met ons op: info@vlielandoutdoorcenter.nl